• Арх Левел ООД - Строително-ремонтни услуги, строителен надзор и строителство на къщи

Услуги

В какво сме добри?

Добри сме в предоставянето на комплексни строителни услуги! Дейността ни се простира в широк диапазон – от проектиране на къщи и многофамилни сгради до довършителните работи. Свържете се с нас и ни представете своите идеи за бъдещия Ви проект и ние ще Ви изготвим детайлна оферта за всички строителни услуги, които можем да Ви предоставим.

Полагаме основите на
Вашия мечтан дом!

Фирма „Арх Левел“ предлага комплексни строителни услуги – на тапа или до ключ. В това число влизат не само услуги по груб строеж и довършителни работи на жилището. Услугите ни включват и цялостно съдействие в областта на архитектурно планиране, архитектурно проектиране и строителен надзор, изграждането на ВиК и електроинсталации, вертикална планировка и др.

Правим дома Ви по-уютен!

Осъществяваме услуги и по цялостен ремонт на апартамент. Потърсете ни и ще дадем изцяло нов облик на Вашето жилище. Предлагаме пълна промяна на пространствата от пода до тавана, включително изграждане на преградни стени, зидария и усвояване на терси, окачени тавани, полагане на хидроизолации и покриви, монтаж на гипсокартон и др.

Комплексни строителни услугиСигурност и комфорт!

Ще Ви осигурим по-ниски сметки, по-екологичен начин на живот и по-приятна атмосфера у дома! Строителна фирма „Арх Левел“ предлага и услуги в сферата на енергийната ефективност – саниране на сгради, външна и вътрешна топлоизолация на къщи и апартаменти. Извършваме и хидроизолация, подмяна на ВиК и електроинсталации.

Изпипано до последния детайл!

Нашите майстори ще се погрижат и за финалните щрихи! Комплексните ни услуги включвват шпакловка, боядисване и лепене на тапети, полагане на фаянс и теракот, полагане на подови настилки, замазка и др. Накрая извозваме останалите строителни отпадъци, за да се насладите на резултатите от ремонта в пълния им блясък!

Комплексни строителни услуги и
Специализирани Услуги!

Строителна фирма Арх Левел предлага на клиентите си като допълнителни услуги всички видове проектантска дейност, както и строителен надзор. Осъществяваме и консултации по отношение на нормативната уредба, касаеща проектиране, строителство и въвеждане в експлоатация на сгради и съоръжения.

Строителна компания

Ако имате нужда от нашите услуги, свържете се с нас.