• Арх Левел ООД - Строително-ремонтни услуги, строителен надзор и строителство на къщи

Цялостен ремонт на жилища

Цялостен проект
Изготвяне на проект за цялостен ремонт на апартамент, който максимално да отговаря на желанията и нуждите на клиента.
Издаване до ключ
Обектът се издава в степен на готовност до ключ, готов за обзавеждане и оборудване на ремонтираното жилище.
Екип
Всички услуги в рамките на цялостни ремонти на апартаменти се извършват от професионален екип с богат опит.
Материали
Всички дейности в рамките на планирания тотален ремонт се извършват с първокласни строителни материали.

Цялостен ремонт на апартамент

Екипът от професионални майстори на „Арх Левел“ може да Ви помогне да преобразите своето жилище в мечтания дом. Услугата по цялостен ремонт на апартамент включва всички необходими елементи от преобразяването на пространствата. В това число и:

 • Шпакловка, измазване, боядисване на стени и тавани.
 • Полагане/подмяна на настилки.
 • Цялостен ремонт на баня/тоалетна с инсталиране на санитария, облицовки, настилки.
 • Завършване на ремонта в състояние „до ключ“.

Топлоизолация на жилищни сгради и къщи

Качествената топлоизолация на сградата е от първостепенна важност за енергийната ефективност на всяко едно домакинство, което я обитава.

Екипът на Арх Левел работи с първокачествени изолационни материали и разполага с професионални алпинисти. Те ще Ви осигурят уют, топлина през зимата, прохлада през лятото и… по-щадящи бюджета сметки.

За най-добър резултат е важно положената топлоизолация да обхваща цялата сграда. Само така тя ще остане неподвластна на капризите на времето. Направете запитване за оферта и ние ще изготвим проект, специално за Вас!

Реализирани проекти

Разгледайте галерията с реализирани проекти за цялостен ремонт на апартамент и топлоизолация на жилищни сгради.

Изпратете Запитване за оферта

Опишете особеностите на проекта - площ на жилището, брой стаи, тип строителство и т.н. Наш консултант ще се свърже с Вас за допълнителна информация, необходима за изготвянето на конкретна оферта за изпълнение на проекта.

  За Арх Левел ООД

  Строителна компания Арх Левел ООД оперира на територията на областите Бургас и София. Нашият екип е изграден от специалисти с дългогодишен опит в строителните дейности. Всеки един от тях ще Ви осигури експертен съвет и майсторско изпълнение! Крайната ни цел – да Ви осигурим мечтания дом в цялата му прелест!

  Предлаганите от нас услуги включват проектиране и строеж на еднофамилни сгради и строителство на къщи, вили и многофамилни жилищни сгради. Освен това осъществяваме и строително-ремонтни дейности, довършителни работи, хидро- и топлоизолация на сгради и др. Можете да научите повече от страница Услуги.

  Къде ще ни откриете?

  Строителна компания Арх Левел ООД разполага с офиси в град Бургас и в град София. И двата ни обекта са маркирани в Google Maps. Можете да направите заявка за записване на час през страница Контакти.